Samsung Galaxy A54 – păreri și review

Caracteristici generale Samsung Galaxy A54

Samsung Galaxy A54 este un smartphone pur și simplu performant. Designul este modern și elegant. Finisajele impecabile se remarcă prin dimensiunile sale compacte și afișajul de 6.4 inch. Este un telefon dual SIM, astfel încât utilizatorii pot utiliza două carduri SIM simultan.

Telefonul Samsung Galaxy A54 rulează pe sistemul de operare Android 13. Acesta vine cu un procesor puternic Samsung Exynos 1380 cu opt nuclee, cu o frecvență de 2.4 GHz și 2 GHz. Dotările tehnice fac acest model suficient de rapid pentru a rula cele mai recente jocuri și aplicații.

Vezi prețul zilei

În acest review oferim câteva păreri legate de Samsung Galaxy A54, succesorul îmbunătățit al popularului model Galaxy A53.

Ce găsim în pachet?

Telefonul vine cu un conținut pachet complet, inclusiv o cheie SIM, un cablu de date USB Type-C și un adaptor de alimentare. Culorile disponibile sunt violet, lime, grafit și alb. Dimensiunile sunt relativ compacte, de 76.7 x 8.2 x 158.2 mm, fiind ușor de manevrat și transportat. Greutatea sa de 202 g este suficientă pentru a-l face să se simtă solid în mână, dar nu este suficient de greu pentru a fi incomod.

Samsung Galaxy A54 5G are un display impecabil

samsung galaxy a54

Afișajul Super AMOLED de 6.4 inch cu rezoluție FHD+ și 16 milioane de culori. Aceasta este una dintre cele mai bune caracteristici ale acestui smartphone. Cu o rată de refresh de 120 Hz, acesta oferă imagini clare și detaliate. Culorile sunt vii și strălucitoare. Această caracteristică este ideală pentru cei care doresc să urmărească videoclipuri, să joace jocuri sau să vizualizeze imagini de înaltă calitate.

Stocare și memorie suficiente

Memoria internă de 128 GB și memoria RAM de 8 GB oferă suficient spațiu pentru a stoca aplicații, fotografii, videoclipuri și alte fișiere. Există și un slot pentru cardul MicroSD pentru a extinde spațiul de stocare, dacă este necesar.

Sistem excelent de camere foto

Un alt aspect pozitiv al acestui telefon este camera foto-video. Samsung Galaxy A54 vine cu trei camere foto diferite: o cameră principală de 50MP, o cameră ultrawide de 12MP și o cameră macro de 5MP. În plus, camera frontală are o rezoluție de 32MP, ceea ce este excelent pentru selfie-uri sau pentru apeluri video de înaltă calitate. Configurația camerei face ca acest telefon Samsung ieftin să fie unul dintre cele mai bune telefoane din punct de vedere fotografic din segmentul său de preț.

Baterie pentru întreaga zi

Samsung Galaxy A54 este echipat cu o baterie de 5000 mAh. Aceasta ofera o durată lungă de utilizare zilnică. În plus, telefonul este dotat cu încărcare rapidă de 25W. Poți încărca telefonul într-un timp relativ scurt, ceea ce este un plus pentru cei care călătoresc mult sau care au un program aglomerat.

Recomandăm fără ezitare Samsung Galaxy A54

Samsung Galaxy A54 este recomandarea noastră sigură de telefon mid-range. Calitățile sale comparabile cu modelele Samsung flagship sunt accesibile la un preț competitiv. Tranziția Samsung spre o gamă de telefoane care să includă doar telefoane 5G este cu un pas mai aproape de a fi completă. Inovațiile tehnologice în producția de baterii asigură aceeași durată de utilizare chiar și într-o rețea 5G.

Deși prețul este adresat celor cu buget mai restrâns, calitatea nu pare să aibă de suferit. Acest model atrage în prezent păreri excelente în fiecare review. Samsung, printr-un comunicat de presă, promite experiențe excelente pentru toți utilizatorii.

Vezi prețul zilei