Samsung Galaxy A14 5G – păreri și review

Performanțe excelente

Samsung Galaxy A14 5G are un procesor octa-core de 2 GHz și 6 GB de memorie RAM, ceea ce îi oferă performanțe ridicate. Cu această putere, pot fi deschise și utilizate mai multe aplicații simultan fără probleme de performanță. Samsung Galaxy A14 este echipat cu senzori precum accelerometru, giroscop, senzor de amprentă și senzor de proximitate pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului.

Acest telefon Samsung este succesorul Galaxy A13 5G, pentru care avem un review separat.

Regăsim pe acest model de telefon Samsung ieftin interfața One UI, despre care avem doar păreri bune. Culorile disponibile sunt negru, argintiu, verde și roșu.

Vezi prețul zilei

Un ecran excelent

Este dotat cu un display PLS de 6,6 inch și o rezoluție de 1080 x 2408 pixeli. Samsung Galaxy A14 5G atinge astfel un echilibru intre durata bateriei și navigarea pe internet sau vizionarea conținutului video. Rata de refresh de 90Hz oferă fluiditate interacțiunilor zilnice cu telefonul.

Spațiu de stocare și conectivitate

Telefonul are o memorie internă de 128 GB, însă există și un slot pentru cardul MicroSDXC. Se poate astfel extinde spațiul de stocare. Compatibilitatea cu tehnologia Bluetooth 5.2 și standardul Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac asigură o conectivitate versatilă și un transfer rapid de date între dispozitive. Există, de asemenea, un port pentru jack de 3,5 mm pentru a vă conecta la căști sau la sistemul audio al mașinii.

Camere excelente: Samsung Galaxy A14 va fi noul tău aparat foto!

Sistemul foto-video este dotat cu patru camere, inclusiv o cameră principală de 50 MP pentru fotografii impresionante, o cameră macro de 2 MP și o cameră de adâncime de 2 MP pentru capturarea detaliilor la scară mică. Camera frontală de 13 MP este excelentă pentru selfie și videoconferințe. Există și un bliț pentru a asigura imagini clare și luminoase în condiții de iluminare redusă.

Baterie excelentă

Bateria Li-Polymer de 5000 mAh oferă o autonomie impresionantă. Până la 19 ore de navigare pe internet sau 16 ore de vizionare. Puterea folosită se adaptează continuu pentru a asigura utilizare îndelungată.

Este Samsung Galaxy A14 compatibil cu RO-ALERT?

Telefonul este compatibil cu funcția RO-ALERT, care vă permite să primiți alerte de urgență de la autorități.

Merită să cumpăr Samsung Galaxy A14?

Concluzia noastră este că Samsung Galaxy A14 5G este un smartphone avansat și puternic. Raportul preț-calitate este optimal. Cu performanțe ridicate, un ecran clar și viu colorat, camere excelente, conectivitate universală și o baterie durabilă, acest telefon este o alegere potrivită pentru oricine caută un smartphone performant.