Samsung Galaxy A13 5G – păreri și review

Samsung Galaxy 13 5G nu este un telefon obișnuit. Cu prețul unui telefon ieftin, Samsung Galaxy A13 oferă performanță superioară. Acest telefon, introdus în anul 2022, este echipat cu un sistem de operare Android 12. Se distinge însă față de alte telefoane ieftine prin Samsung One UI 4.1, care oferă o experiență intuitivă și personalizabilă. În cele ce urmează, vă prezentăm un review al principalelor funcții ale acestui model.

Samsung Galaxy A13 5G este disponibil în 3 culori: albastru, negru și alb.

Vezi prețul zilei

Este Samsung Galaxy A13 5G un telefon performant?

Performanța este solidă și este oferită de procesorul Mediatek MT6833 Dimensity 700 (7 nm) octa-core cu frecvențe de 2.2 GHz și 2 GHz. Samsung Galaxy A13 5G oferă o performanță excelentă, indiferent dacă utilizatorul rulează aplicații sau jocuri.

Ce conectivitate poate avea un telefon Samsung ieftin?

Samsung Galaxy A13 este echipat cu două sloturi nano-SIM. Ambele rețele pot fi utilizate simultan. Telefonul este compatibil cu tehnologiile 2G, 3G, 4G și 5G, oferind o conectivitate superioară.

Conectivitatea este una dintre punctele forte ale acestui telefon, dispunând de Wi-Fi, Bluetooth 5.0, NFC și GPS. Acest telefon este dotat cu senzori precum accelerometrul, giroscopul, senzorul de amprentă, senzorul de proximitate și senzorul de lumina.

Memorie și stocare

Cu o memorie internă de 128 GB și 4 GB RAM, Samsung Galaxy A13 este capabil să ruleze aplicații și jocuri cu o viteză uimitoare. Slotul pentru cardul de memorie microSD permite utilizatorilor să extindă spațiul de stocare până la 1TB! Există însă și o variantă de 64GB perfectă pentru cei care nu fac prea multe poze sau nu au nevoie de prea multe aplicații. Aceasta este, desigur, mai ieftină.

Samsung Galaxy A13: un studio foto în buzunar

Samsung Galaxy A13 5G

Funcțiile foto-video sunt, de asemenea, impresionante: 3 camere, cea principală de 50 MP wide, 2 MP macro și 2 MP depth, iar camera frontală de 5 MP. Utilizatorii pot captura imagini de calitate superioară și videoclipuri Full HD cu caracteristici precum autofocus, panorama, HDR și zoom digital.

Aplicația pentru poze oferă mai multe filtre și opțiuni de modificare cu care Samsung ne-a obișnuit de ani buni.

Display de calitate Samsung

Ecranul adaptiv Infinity-V HD+ de 90 Hz permite consumul de divertisment, videoclipuri și fotografii cu o imagine clară, de la o margine la alta. Designul modern este durabil, cu un finisaj neted și mătăsos care fac acest telefon plăcut la atingere și utilizare.

Nota 10 pentru siguranță

În ceea ce privește securitatea, Samsung Galaxy A13 5G este echipat cu sistemul de securitate Knox pe mai multe niveluri. Cu Private Share puteți seta limite de timp si date de expirare pentru toate fișierele partajate, puteți revoca accesul în orice moment și vă puteți asigura că destinatarul vizat este singurul care vă poate deschide fișierele. Pot fi prevenit și capturile de ecran (screenshoturi).

Samsung Galaxy A13 5G poate fi utilizat întreaga zi

Bateria de 5000 mAh asigură o durată lungă de viață a bateriei și este încărcată rapid prin intermediul portului USB Type-C. Pe lângă portul USB, acest telefon păstrează încă portul jack. Există diverse păreri referitoare la eliminarea acestui port din modelele mai scumpe, însă prin acest review noi ne exprimăm dezacordul față de această practică.