Cele mai bune căști pentru iPhone

Cele mai bune căști pentru iPhone și MacBook sunt printre cele mai căutate accesorii Apple. În pachetul unui telefon iPhone nu mai găsești încărcător Apple sau căști. Îți oferim următoarele recomandări de căști Bluetooth pentru iPhone.

Căști wireless Apple

Căștile wireless Apple sunt cele mai bune căști pentru iPhone, fără discuție. Pe lângă calitatea sunetului oferit, beneficiezi de o integrare profundă în ecosistemul Apple, asigurând trecerea rapidă și fără efort între dispozitive.

Apple Airpods 3 (2021)

Căști wireless Apple Airpods 3

Apple Airpods 3, apărute anul trecut, duc Airpods la un nou nivel. Este primul model cu un design nou, asemănător cu varianta mai scumpă, Airpods Pro. Printre avantajele acustice ale acestei ediții se numără o calitate a sunetului mult îmbunătățită, cu un sunet stereo inteligent și un bas mai profund. Microfonul oferă protecție mai bună împotriva vântului, pentru a putea purta convorbiri mai clare. Bateria pentru Airpods 3 asigură până la 6 ore de audiție cu o singură încărcare și 30 de ore împreună cu carcasa. Atât căștile, cât și carcasa au evaluarea IPX4 pentru rezistență la apă și transpirație.

Vezi prețul zilei

Apple Airpods Pro

Căști wireless Apple Airpods Pro

Airpods Pro este modelul de căști destinat celor cu un stil de viață activ, oferind rezistență la apă și transpirație și potrivire personalizabilă. Anularea activă a zgomotului din jur te lasă să te bucuri exclusiv de muzica pe care vrei să o asculți. Autonomia este de 4,5 ore cu o singură încărcare și de 24 de ore dacă luăm în calcul carcasa.

Vezi prețul zilei

Apple Airpods 2

Căști wireless Apple Airpods 2

Apple Airpods 2 reprezintă varianta mai accesibilă a căștilor wireless. Împreună cu carcasa, autonomia bateriei este de 24 de ore, căștile având autonomie de 5 ore pentru muzică și 3 ore pentru convorbiri.

Vezi prețul zilei

Apple Airpods Max

Căști wireless Apple Airpods Max

Pentru cei care își doresc o experiență de studio, există Airpods Max, care sunt varianta over-the-ear. Sunt disponibile în 5 culori (albastru, roz, verde, argintiu și gri) și au o autonomie de 20 de ore.

Căștile oferă o potrivire perfectă pentru o etanșare acustică optimă, indiferent de forma capului. Materialul textil este confortabil, iar spuma cu memorie contribuie la anularea zgomotului de fond din jur, împreună cu funcția de active noise cancelling. Sunetul fără distorsiuni și detalii bogate te va încânta de la prima audiție.

Vezi prețul zilei

Cu ce modele sunt compatibile căștile wireless Apple?

Toate modelele de mai sus sunt compatibile cu iPhone SE (prima și a doua generație), iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XR, iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max. Dacă încă ai un iPhone 5s, poți folosi doar modelul Airpods 2, singurul compatibil cu acest telefon mai vechi.

Căștile sunt compatibile și cu MacBook, Apple Watch, Apple TV și iPad.