More

  Cele mai bune telefoane ieftine sub 500 de lei în 2022

  Cele mai bune telefoane ieftine sub 500 de lei sunt destinate celor cu un buget restrâns, dar care nu vor să facă niciun compromis. Fie că ești în căutarea unui smartphone ieftin în 2022 sau îți dorești un telefon dual-SIM, sau doar un telefon secundar pentru afacerea ta, ai mai jos câteva sugestii de telefoane ieftine și bune.

  Cum aleg un telefon ieftin sub 500 de lei?

  În primul rând, îți recomandăm să alegi un brand cunoscut, dar asta nu este neapărat o regulă: există branduri cum ar fi Realme care oferă calitate la un preț competitiv. Ecranele folosite în telefoane sub 500 de lei nu sunt întotdeauna cele mai bune, însă dacă alegi un producător cunoscut, ai garanția că vei fi mulțumit(ă). Calitatea camerelor foto este bună, însă nu impresionantă, iar bateria în toate modelele de top îți oferă cel puțin o zi întreagă de stand-by.

  Top telefoane ieftine sub 500 de lei

  Xiaomi Redmi 9C

  Telefon ieftin Xiaomi Redmi 9C

  Xiaomi Redmi 9C îți oferă un ecran generos de 6,53 inci împreună cu o baterie de 5000mAh, suficientă pentru o zi întreagă de utilizare. Camera foto de 13MP cu funcție HDR este capabilă de filmare full-HD. Memoria internă de 32GB îți permite să stochezi toate fotografiile și filmările fără probleme. În plus, acest model vine cu funcția NFC ce permite plata cu telefonul.

  Vezi prețul zilei

  Motorola Moto E7

  Telefon ieftin Motorola Moto E7

  Fiind un model pentru cei cu buget restrâns de la o firmă recunoscută, poți avea încredere că este un telefon ieftin și durabil. Camera de 48MP oferă o calitate superioară fotografiilor, iar spațiul de stocare de 32GB este generos. Bateria de 4000mAh, chiar dacă are o capacitate mai mică decât modelul de mai sus, este suficientă pentru o zi de utilizare. Din păcate, acest model nu oferă conectivitate NFC. Moto E7 este un telefon rezistent la apă.

  Vezi prețul zilei

  Realme C11 2021

  Telefon ieftin Realme C11 2021

  Realme este o firmă indiană care a început să se impună pe piața mondială printr-o calitate pe care te poți baza oferită la un preț accesibil. Acest model, apărut anul trecut, oferă un plus de memorie internă (64GB) și memorie RAM de 4GB, ceea ce permite deschiderea mai multor aplicații în același timp și asigură viteza de schimbare între acestea.

  Vezi prețul zilei

  Nokia G10

  Telefon ieftin Nokia G10

  Brandul de telefoane Nokia este cunoscut pentru calitate, rezistență și durabilitate, iar modelul Nokia G10 este un telefon ieftin fără compromisuri. Bateria superioară (5050mAh), memoria RAM (3GB) și spațiul de stocare (32GB) îți permit utilizarea fără probleme pe tot parcursul zilei. Nokia G10 este un telefon cu Android 11.

  Vezi prețul zilei

  Dacă bugetul tău este flexibil, îți recomandăm să consulți și lista Cele mai bune telefoane sub 1000 de lei.

  Prinde oferta!

  Articole recente

  Te-ar putea interesa...