Cele mai bune telefoane Samsung

Cele mai bune telefoane Samsung din 2022 te așteaptă online și în magazine! Dacă vrei să ieși în evidență cu un design premium și dorești cea mai bună experiență pe care o poate oferi un telefon cu Android, te invităm să descoperi următoarele modele de telefoane Samsung:

Telefoane de top din 2022

Samsung Galaxy S22 5G

Samsung Galaxy S22

Samsung Galaxy S22 este modelul apărut luna aceasta. Este disponibil în 4 culori finisate premium: alb, verde, negru și pink gold, și poți alege între varianta de 128GB și cea de 256GB.

Față de Galaxy S21, Samsung a introdus un nou design din sticlă și metal, cu un display ceva mai mic, dar cu un aspect mult mai rafinat. Îmbunătățirile se resimt și prin rapiditatea procesorului și calitatea pozelor.

Vezi prețul zilei

Samsung Galaxy S22+ 5G

Samsung Galaxy S22+

Samsung Galaxy S22 Plus are caracteristici similare cu modelul de bază, însă oferă o suprafață cu 16% mai mare a displayului și o capacitate cu 22% mai mare a bateriei. De asemenea, cu încărcător Samsung sau compatibil, telefonul beneficiază de încărcare rapidă la 45W.

Vezi prețul zilei

Samsung Galaxy S22 Ultra 5G

Samsung Galaxy S22 Ultra

Chiar dacă seria Note nu a mai fost continuata, caracteristicile de bază ale acesteia se regăsesc în modelul Ultra. Sunt disponibile 4 culori (alb, verde, burgundy și negru) și 4 variante de memorie internă (128GB, 256GB, 512GB și 1TB).

Camera foto a fost special îmbunătățită pentru poze de noapte, iar bateria telefonului este suficientă pentru o zi întreagă de utilizare. S Pen vine încorporat în acest model, precum în seria Galaxy Note. Este cel mai bun telefon Samsung.

Vezi prețul zilei

Cele mai bune telefoane Samsung din 2021

Dacă aceste modele sunt cu mult peste bugetul tău, te invităm să descoperi și modelele apărute în 2021. Pe lângă acestea, mai există și telefoane Samsung ieftine care îți pot oferi o calitate ireproșabilă a experienței de utilizare.