Telefoane Xiaomi – păreri și recomandări

Ce este Xiaomi și ce fel de telefoane produce?

Compania Xiaomi este o companie chineză înființată în urmă cu doar 12 ani, timp în care a devenit al doilea producător de telefoane la nivel mondial. În afară de telefoane, Xiaomi produce și electrocasnice și alte produse necesare acasă, cum ar fi aspiratoare-robot și camere de supraveghere.

În urmă cu 10 ani Xiaomi producea telefoane de buget și mid-range și le comercializa exclusiv online pe site-ul propriu. Compania s-a extins spectaculos ajungând să aibă, în unele țări, magazine proprii. Dacă la început lansarea de telefoane Xiaomi genera păreri împărțite, calitatea actuală a acestora depășește uneori cele mai exigente așteptări. Xiaomi s-a impus pe piața de smartphone-uri prin brandurile Redmi și POCO.

De ce să alegi un telefon Xiaomi?

Poate ai primit recomandări și vrei să afli mai multe păreri despre ce telefoane produce Xiaomi. Poate ești curios de calitatea acestora și, mai ales, de prețul lor. A avea un telefon Xiaomi nu mai înseamnă de mult a avea o „chinezărie” ieftină. Xiaomi concurează pe toate segmentele de piață, începând de la telefoane ieftine și ajungând la telefoanele de top cu cele mai noi tehnologii.

Un preț atractiv al unui telefon Xiaomi este rezultatul unui adaos comercial mic. Viziunea pe termen lung a companiei impune acest lucru. O parte a profitului este așteptat să vină în urma vânzării de servicii software.

Gamă variată de telefoane Xiaomi

Ai de unde alege! Xiaomi lansează modele noi de mai multe ori pe an, în toate categoriile de preț. De la telefoane ieftine, la telefoane mid-range și de top, Xiaomi le are pe toate!

Telefoane rezistente la apă și praf, cu un ecran rezistent

Când alegi un smartphone Xiaomi, poți fi sigur că rezistența la apă (stropire sau scufundare, în funcție de model) și praf. Protecția ecranului este asigurată de Corning Gorilla Glass.

Baterie pentru întreaga zi și încărcare extrem de rapidă – doar la telefoane Xiaomi!

Fiecare smartphone Xiaomi vine, în funcție de model, cu o baterie ce nu te lasă la greu. Capacitatea bateriei la unele modele este de 5000mAh. Încărcătorul de 120W îți aduce telefonul la 100% în doar 20 de minute!

Poze de calitate

Camerele foto de pe un telefon Xiaomi ajung și până la 200 de megapixeli. Asistate de inteligența artificială, fotografiile sunt cu adevărat impresionante.

Recomandări de telefoane Xiaomi

Xiaomi produce multe modele de telefoane pentru toate buzunarele, iar în cele ce urmează îți vom prezenta câteva recomandări cu cele mai bune păreri:

Xiaomi Redmi Note 11

Xiaomi Redmi Note 11

Specificații: 4GB RAM, 128GB, conectivitate 4G, încărcare rapidă, cameră foto de 50 de megapixeli și mufă jack 3.5mm

Vezi prețul zilei

Xiaomi 11T Pro

Xiaomi 11T Pro

Specificații: 8GB RAM, 128GB, conectivitate 5G, cameră foto triplă de 108 megapixeli, încărcare ultrarapidă în 17 minute

Vezi prețul zilei

Xiaomi Redmi 9A

Xiaomi Redmi 9A

Acest model îți oferă o experiență plăcută pentru activitățile zilnice obișnuite.

Specificații: Dual SIM, 32GB, 4G

Vezi prețul zilei

Xiaomi Redmi 9AT

Xiaomi Redmi 9AT

Un super telefon la un preț accesibil! Modelul Redmi 9AT este varianta actualizată a modelului Redmi 9.

Specificații: 4G, 32GB, 2GB RAM, Dual-SIM

Vezi prețul zilei

Xiaomi Poco F4

Telefon Poco F4

Marca Poco de la Xiaomi îți oferă specificațiile unui smartphone de top la un preț imbatabil. Poco F4 este a 4-a ediție a acestui model de succes.

Specificații: Dual SIM, 256GB, 8GB RAM, 5G

Vezi prețul zilei