Black Friday 2022 – când este și de unde cumpărăm?

Black Friday 2022 se apropie cu cele mai mari reduceri din an. Mulți dintre noi așteptăm cu nerăbdare să ne cumpărăm, de exemplu, cel mai bun telefon la reducere sau electrocasnicele mult visate la un preț corect. Scumpirile și inflația și-au făcut simțită prezența anul acesta, dar să sperăm că în decurs de o lună prețurile vor fi din nou atractive!

Ce magazine participă la Black Friday 2022 în România?

Este foarte important să știm ce magazine de încredere oferă reduceri de Black Friday. Trebuie să fim atenți la faptul că în această perioadă apar multe țepe. Multe site-uri oferă false reduceri pentru a profita de „panica” clienților de a cumpăra ceva. Dovada acestui fapt sunt amenzile usturătoare aplicate de ANPC pentru reduceri de Black Friday înșelătoare. Iată o listă de magazine de încredere:

  • eMag oferă cele mai mari reduceri din an, la toate categoriile de produse
  • PC Garage și Flanco oferă de asemenea telefoane, laptopuri, televizoare la reducere
  • FashionDays și Ejolie.ro pentru haine și pantofi
  • MatHaus pentru casă și decorațiuni

Când este Black Friday 2022 la eMag?

Black Friday 2022 la eMag

eMag, cel mai mare retailer online din România, a anunțat că Black Friday 2022 va avea loc în data de 11 noiembrie. Reduceri vom găsi la fiecare categorie de produse, la aproape toate produsele. Însă în fiecare categorie există unul sau două produse care au o reducere substanțială, mult sub media prețului din ultimul an.

La ce oră începe Black Friday la eMag?

Ca în fiecare an, nu se știe exact la ce oră începe Black Friday la eMag, însă startul la cele mai mari reduceri se dă de obicei dimineața devreme. Cataloage cu ofertele de Black Friday apar pe internet în seara precedentă. Îți recomandăm să instalezi aplicația eMag pe telefonul tău și să începi să adaugi ca favorite produsele pe care le vânezi!

De ce să comanzi de la eMag?

Avantajele sunt multe. Ai transport gratuit pentru majoritatea produselor. Returul este gratuit. Și ai timp 30 de zile să decizi!

Când este Black Friday 2022 la PC Garage?

Black Friday PC Garage 2022

Pentru pasionații de gaming, PC Garage oferă cele mai mai reduceri din an în data de 11 noiembrie, la miezul nopții. Doar pentru împătimiți ai calculatoarelor!

Când este Black Friday 2022 la evoMAG?

evoMAG ne întâmpină și anul acesta cu reduceri substanțiale și anunță că Black Friday va fi in 11 noiembrie 2022. Reducerile vor începe la miezul nopții, însă merită să fim cu ochii pe prețurile lor toată luna noiembrie!

Când îmi vor fi livrate produsele comandate de Black Friday?

O problemă reală când comandăm produse în perioada reducerilor este livrarea întârziată a acestora. Livrările se fac, de obicei, în ordinea primirii comenzilor. Probabil tuturor ni s-a întâmplat să primim mai târziu produsele în această perioadă, fie că au fost sau nu cu preț redus. Companiile de curierat au dat asigurări că au făcut îmbunătățiri logistice considerabile. Acestea au fost necesare comerțului online tot mai dezvoltat.

Așadar, produsele comandate de Black Friday vor fi livrate mai probabil în decurs de maxim o săptămână de la plasarea comenzii. Nu uita: cu cât plasezi mai devreme o comandă, cu atât ai șansa unei livrări mai rapide!