Telefoane Huawei – păreri și recomandări

Câteva detalii despre compania Huawei și ce fel de telefoane produce

Compania Huawei este o companie chineză înființată în 1987, care a devenit unul dintre cei mai importanți producători de telefoane mobile la nivel mondial. În afară de telefoane, Huawei produce și echipamente de rețea, fiind cunoscută pentru performanțele rețelelor 5G.

Însă compania a întâmpinat unele dificultăți în ultimul timp. În 2019, Huawei a fost plasată pe o listă neagră de către guvernul SUA, ceea ce a dus la restricții în ceea ce privește accesul la tehnologia americană, dar a continuat să producă telefoane de calitate și să își mențină poziția puternică pe piață, mai ales în China. Totodată, în ciuda restricțiilor, Huawei continuă să inoveze și să revoluționeze piața de telefoane.

Pot folosi serviciile Google?

Inițial, după intrarea în vigoare a interdicției, acest lucru nu era posibil. Cine avea nevoie de serviciile Google, cumpăra modele Huawei apărute înaintea deciziei guvernului SUA. Situația s-a îmbunătățit considerabil de atunci. Huawei a lansat propriul magazin de aplicații, AppGallery. De asemenea, accesul la serviciile Google este permis prin aplicația GSpace.

De ce să aleg telefoane Huawei?

Indiferent dacă ești în căutarea unui telefon ieftin sau de top, care să se remarce prin designul modern și elegant, precum și prin performanța camerelor foto, telefoanele Huawei ar putea fi alegerea potrivită. Modele cum ar fi Huawei P50 Pro și Mate 50 Pro au impresionat prin designul elegant și performanța camerelor foto, dar există și telefoane ieftine din seria Nova oferă o experiență excelentă la un preț accesibil. Indiferent de necesitățile tale, Huawei are probabil un telefon care ți se potrivește perfect.

Ce modele de telefoane Huawei există?

Ți-m pregătit o listă care include atât telefoane de top cât și telefoane ieftine. Sigur vei găsi un telefon potrivit bugetului tău!

Huawei Mate 50 Pro

Telefon Mate 50 Pro

Huawei Mate 50 Pro este un smartphone de top lansat în 2022. Telefonul are un ecran OLED de 6.74 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 cu 8 nuclee și o memorie internă de de 256 sau 512 GB și 8 GB RAM. Telefonul are trei camere foto principale de 64 MP, 50 MP și 13 MP și o cameră frontală de 13 Mpx. Bateria de 4700 mAh asigură o autonomie de utilizare de-a lungul zilei și include tehnologie de încărcare rapidă. Huawei Mate 50 Pro este un telefon puternic și bine dotat, care oferă o experiență de utilizare de top.

Vezi prețul zilei

Huawei P50 Pro

Telefon Huawei P50 Pro

Huawei P50 Pro a fost lansat lansat tot în 2021. Ecranul de 6.6 inch cu OLED, procesorul Qualcomm Snapdragon 888 cu 8 nuclee, memoria internă de 256 GB și 8 GB RAM și cele patru camere foto oferă o experiență premium. Bateria de 4360 mAh asigură o autonomie pe care te poți baza, iar tehnologia de încărcare rapidă face ca telefonul să fie gata de utilizare în timp record. Per total, Huawei P50 Pro este un telefon de top care a fost creat pentru performanță.

Vezi prețul zilei

Huawei Nova 9

Telefon Huawei Nova 9

Huawei nova 9 este un smartphone cu un design ultra-subțire și ușor, cu un inel emblematic care aduce posibilități nelimitate. Ecranul color P3 de 120Hz oferă o experiență de vizualizare fluidă, în timp ce sistemul de camere Ultra Vision de 50MP captează imagini extrem de clare cu ajutorul senzorului mare și al algoritmului AI. Bateria de 4300 mAh oferă o putere suficientă pentru a ține pasul cu activitățile tale, în timp ce încărcarea rapidă SuperCharge de 66W îți permite să te bucuri de telefonul tău mai mult.

Vezi prețul zilei

Huawei nova Y70

Telefon Huawei Nova Y70

Huawei nova Y70, unul dintre cele mai ieftine telefoane ale producătorului, are un ecran FullView de 6,75 inchi cu un raport ecran-corp de 90,26%. Bateria de 6000 mAh care poate fi încărcată, la nevoie, doar de două ori pe săptămână. O configurație de camera triplă cu AI oferă poze uimitoare. Memoria internă este de 128 GB și RAM-ul de 4 GB, cu un slot pentru card de memorie MicroSD. Telefonul are un exterior sticlos 2.5D, disponibil în culorile Crystal Blue, Pearl White și Midnight Black. HUAWEI nova Y70 are o claritate excelentă a imaginii datorită senzorului f/1.8 și unghiului larg al camerei. Porturile includ jack-ul de 3.5 mm și USB Type C.

Vezi prețul zilei