Motorola Moto G62 – păreri și review

Ce știm despre Motorola Moto G62?

Motorola Moto G62 este un smartphone lansat în anul 2022, cu specificații performante la un preț accesibil. Telefonul are un slot Dual SIM cu tip de cartelă Nano SIM. Sistemul de operare Android 12 este susținut de un procesor Qualcomm Snapdragon 480 5G de ultima generație, cu 8 nuclee și o frecvență de 2.2 GHz și 1.9 GHz. Se conectează în rețelele 4G și 5G la viteză înaltă.

Motorola Moto G62 este un telefon 5G

Telefonul dispune de conectivitate Wi-Fi, Bluetooth și NFC, precum și de GPS pentru localizare. Găsim senzorii obișnuiți, cum ar fi accelerometru, giroscop, amprentă, busolă și senzori de proximitate și lumină. În pachet găsim telefonul, încărcătorul, cheița SIM și cablul de date USB tip C. Moto G62 este disponibil în culoarea Midnight Grey și are dimensiunile 73.96 x 8.59 x 161.83 mm, cu o greutate de 184 g. SAR-ul telefonului este de 0.99 W/kg pentru cap și 1.44 W/kg pentru corp.

Display impresionant

Review telefon Motorola Moto G62

Moto G62 are un ecran LCD IPS de 6.5 inch cu o rezoluție de 1080 x 2400 pixeli și o rată de reîmprospătare de 120 Hz, protejându-ți ochii. Această rată de reîmprospătare ridicată în combinație cu solicitarea redusă a ochilor îți oferă o experiență vizuală confortabilă. Ecranul mare de 6.5 inch se încadrează confortabil în mână, iar rezoluția Full HD+ îți oferă detalii mai clare și culori mai luminoase.

Sunet clar și puternic

Sunetul stereo multidimensional oferit de difuzoarele stereo duale și tehnologia Dolby Atmos® îți oferă o experiență audio cu 39% mai puternică. Poți bucura de serialele și filmele tale preferate cu un sunet de calitate superioară și asculta muzică cu un nivel avansat de profunzime și claritate a sunetului.

Motorola Moto G62 are camere foto pregătite pentru orice condiții

Review telefon Motorola Moto G62

Sistemul de trei camere cu rezoluții de 50 MP și tehnologia Quad Pixel îți oferă o sensibilitate mai mare în condiții de lumină scăzută. Astfel, fotografiile tale să fie clare și luminoase. Motorola Moto G62 are unghi extrem de larg și poate realiza fotografii de aproape (Macro Vision). În plus, oferă o gamă largă de opțiuni pentru fotografiere. Funcția de perspectivă simultană îți permite să înregistrezi atât pe tine, cât și subiectul tău. Astfel, reacția ta va fi mereu parte din acțiune. Funcția de înfrumusețare a fotografiilor, care reduce automat aspectul ridurilor și imperfecțiunilor atunci când filmezi.

Noaptea, Motorola Moto G62 poate realiza fotografii cu claritate incredibilă, combinând mai multe cadre cu expuneri diferite. De asemenea, poți păstra o anumită culoare în fotografie și transforma restul într-o imagine alb-negru, chiar și atunci când filmezi. Moto G62 are și funcția de focalizare reglabilă, care adaugă un efect de estompare a ecranului pentru a transforma un instantaneu într-un portret profesionist.

Bateria ține toată ziua

Motorola Moto G62 are o baterie impresionantă de 5000mAh, oferind autonomie prelungită. Te poți bucura de utilizarea telefonului pe tot parcursul zilei fără a fi nevoie de încărcare frecventă. Procesorul Snapdragon 480+ 5G și memoria de 4GB RAM îți oferă o performanță de generația următoare, pentru streaming, și gaming.

Alte caracteristici includ rezistență la apă și condiții meteo, display always-on, modul Sport și funcția de încărcare rapidă de 15W. Moto G62 are, de asemenea, un jack de 3.5mm și port USB tip C pentru conectivitate suplimentară.

Concluzie

Concluziile acestui review sunt că Motorola Moto G62 este un smartphone puternic, cu specificații de top și caracteristici avansate. Ecranul mare, rezoluția Full HD+, sunetul stereo multidimensional și sistemul de 3 camere cu tehnologie Quad Pixel îți oferă o experiență vizuală premium. Procesorul puternic și bateria de lungă durată asigură performanță de înaltă calitate și autonomie de lungă durată. Rezistența la apă și condiții meteo, display Always-on și încărcare rapidă îi conferă statutul de telefon de top.

La momentul scrierii articolului, Motorola Moto G62 este un telefon sub 1000 lei.

Vezi prețul zilei

Dacă ești interesat și de alte modele Motorola, citește aici.