Samsung anunță lansarea primului monitor curbat de Gaming: Odyssey G7

Seria lansărilor inovatoare dezvoltate de Samsung continuă cu primul model al monitorului curbat de gaming care redefinește experiența utilizatorului din perspectiva funcțiilor de performanță.

Odyssey G7 este primul monitor de gaming din lume cu o curbură de 1000R care oferă o distanță optimă de vizualizare. Viziunea periferică e un factor important în creșterea intensității experienței de gaming, iar acest monitor curbat reușește să ofere o mai bună calitate a vizualizării care este mai confortabilă pentru ochiul liber.

“Samsung își menține poziția de lider pe piața monitoarelor de gaming urmând o cale ascendentă în crearea unor experiențe de gaming captivante și de ultimă generație unde granițele realului sunt depășite constant”, a declarat Hyesung Ha, vicepreședintele departamentului de Visual Display Business de la Samsung Electronics.

Raza de curbură de 1.000 de milimetri, timpul de răspuns rapid de 1 ms, rata de împrospătare de 240 Hz precum și calitatea imaginii QLED premium sunt printre specificațiile care încadrează acest Odyssey G7 printre cele mai performante ecrane curbate din industrie.

Începând cu luna iunie, Samsung Odyssey G7 va fi disponibil la nivel global oferind astfel un design futurist compatibil cu NVIDIA G-SYNC® și Adaptive Sync pe DisplayPort 1.4 care previn întreruperile de orice fel.

Lasă un comentariu