Huawei nova Y70 – păreri și review

Huawei nova Y70 – telefon de top, ieftin

Dacă ești în căutarea unui telefon ieftin și bun, preferabil sub 1000 de lei, îți prezentăm noul Huawei nova Y70 în acest review. Prima caracteristică impresionantă este ecranul LCD de 6.75 inch și rezoluție de 1600×720 pixeli. EMUI 12, interfața de Android produsă de Huawei despre care avem cele mai bune păreri, este destinată să echipeze fiecare telefon cu o experiență de utilizare cât mai fluidă și utilă. Telefonul suportă aplicațiile Google prin intermediul GSpace.

La capitolul estetică, Huawei nova Y70 are un design elegant și este disponibil în culorile Crystal Blue (albastru), Midnight Black (negru) și Pearl White (alb-sidefiu). Judecând aspectul, acesta se ridică peste așteptările pe care le avem de la clasa de telefoane sub 1000 de lei.

Dimensiunile de 77.7×8.98×168.3 mm și greutatea de 199g fac ca Huawei nova Y70 să fie confortabil de ținut în mână și de utilizat.

Conectivitate și memorie

Huawei Nova Y70 are sloturi dual SIM și suportă tipul de cartelă Nano SIM. Conectivitatea sa este asigurată prin intermediul Wi-Fi și Bluetooth 5.1. Datele mobile au viteza 4G. Telefonul are, de asemenea, porturi jack de 3.5 mm și USB tip C.

Memoria internă de 128 GB este optimă pentru stocarea de poze, iar 4GB de RAM asigură o utilizare fluidă. De asemenea, dacă nu îți ajunge memoria internă inclusă în telefon, există un slot pentru card microSD pentru extinderea acesteia, ieftin.

Telefon ieftin și bun, cu cameră de top

Telefon ieftin Huawei nova Y70

Sistemul foto-video al Huawei nova Y70 este format din trei camere principale de 48MP Wide, 2MP Depth și 5MP Ultrawide. Rezoluția excelentă și camera ultrawide fac posibile poze panoramice și de grup uimitoare! Camera frontală are o rezoluție de 8 Mpx și poate filma în format Full HD. Caracteristicile foto/video includ detectarea feței și un bliț. Bateria cu o capacitate de 6000 mAh asigură o autonomie bună pentru utilizarea zilnică a telefonului. Pachetul de vânzare

Baterie de telefon de top

Vremurile în care trebuia să faci compromisuri în privința bateriei când cumpărai telefoane sub 1000 de lei au trecut. Bateria este, probabil, punctul forte al acestui telefon ieftin. Cu o capacitate de 6000mAh (mult peste competiție) aceasta asigură o autonomie excelentă pentru utilizarea zilnică a telefonului. În funcție de cât este de solicitat, o singură încărcare poate fi suficientă pentru două zile de utilizare. În plus, ai și încărcare rapidă de 22.5W.

Ce găsim în pachetul Huawei nova Y70?

Pachetul de vânzare este mai mult decât complet: include telefonul, încărcătorul, cablul USB tip-C și o husă protectoare. Dacă dorești altă husă decât cea din pachet, există multe variante de huse ieftine pentru telefoane Huawei.

Te-am convins? Alegerea unui telefon bun și ieftin a devenit mult mai simplă acum.

Vezi prețul zilei

Ce accesorii recomandăm pentru acest telefon?

Găsim păreri împărțite când vine vorba de accesorii pentru Huawei nova Y70, însă îți recomandăm o alegere sigură când vine vorba de căști wireless. Huawei Freebuds 4i oferă, fără niciun dubiu, cel mai bun raport calitate-preț. Aceste căști sunt compatibile nu doar cu telefoane Huawei, ci și cu orice telefon cu Android sau chiar și cu iPhone.

Căști wireless ieftine Huawei Freebuds 4i

Vezi prețul zilei