Espressor automat Philips EP2231/40 – păreri

Espressor automat calitatea Philips

Espressor automat Philips 2231/40 Negru

De la Philips îți prezentăm azi în acest review un espressor automat EP2231/40, care este un aparat de cafea de ultima generație. Prin designul elegant și modern se integrează perfect în orice bucătărie. Acesta este un aparat automat, cu un tip de încastrare standard, care poate pregăti o varietate de băuturi, cum ar fi espresso și cappuccino. Toate acestea, plus funcția de apă fierbinte, sunt oferite la apăsarea unui singur buton.

Spumă de lapte

Ca un espressor într-o cafenea adevarată, acesta se remarcă prin sistemul de spumare a laptelui LatteGo dezvoltat de Philips, fiind este complet automat. Laptele este amestecat cu aer la viteză mare în camera de spumare rotundă. Rezultatul se vede în fiecare ceașcă: un strat cremos de spumă de lapte, fără stropi și la temperatura potrivită.

Un espressor automat cu touch screen, de la Philips

Espressor cu ecran tactil

Afișajul cu touch screen intuitiv al acestui espressor automat Philips permite selectarea ușoară a cafelei preferate. Sistemul de extragere a aromei realizează echilibrul optim între temperatura de preparare și aroma extrasă. Acest lucru se realizează prin menținerea temperaturii apei între 90 și 98 °C, cu reglarea debitului de apă.

Funcția My Coffee Choice permite ajustarea intensității aromei și cantității de băutură, iar posibilitatea de a savura 3 varietăți de cafea este un plus. Espressorul are 12 trepte de reglare a rășnitei, aceasta fiind 100% ceramică, extrem de durabilă și precisă, permițând savurarea a 20.000 de cești de cafea proaspată.

Ușor de curățat

Sistemul de lapte LatteGo nu are tuburi. Este format din doar două piese ceea ce îl face ușor de curățat. Filtrul de apă AquaClean permite până la 5.000 de cești fără detartrare. Espressorul este disponibil în culoarea neagră sau combinația negru/argintiu și are o putere de 1500 W. Presiunea pompei de 15 bari, adecvata unui aparat din clasa sa. Capacitatea rezervorului de apă este de 1.8 litri, iar cea a rezervorului de lapte de 0.26 litri. Rezervorul de cafea suporta 275g de boabe.

Vezi prețul zilei

Dacă ți-a plăcut articolul, poate te interesează și sfaturile noastre pentru alegerea unui espresor automat.