Telefoane Samsung pentru toate buzunarele în 2023

Există telefoane Samsung ieftine și bune?

Da, există telefoane Samsung pentru toate buzunarele! Dacă ești în căutarea unui telefon Samsung ieftin și bun, trebuie să ai în vedere câteva lucruri înainte de a face o alegere optimă. Cea mai cunoscută serie de telefoane Samsung este, desigur, Galaxy S, însă înțelegem că această serie depăsește bugetul celor mai mulți dintre noi. În acest articol ne vom concentra asupra celorlalte serii, mai accesibile. Toate modelele de mai jos sunt telefoane Samsung nou apărute în anul 2023, aranjate în ordine descrescătoare a performanței și a prețului:

  • Samsung Galaxy A Series cuprinde modelele A73, A53, A33 și A13
  • Samsung Galaxy M Series cuprinde modelele M53, M33, M23 și M13
  • Samsung Galaxy F Series cuprinde modelele F23

Ce telefon Samsung ieftin și bun îți recomandăm?

Ținând cont de performanță, ecran, baterie, spațiu de stocare și camere foto, îți recomandăm să alegi un telefon Samsung bun doar din Seria A.

Putere de procesare

Aceasta a evoluat mult în ultimii ani, datorită noilor tehnologii de 6 și 5 nanometri. Toate telefoanele Samsung de mai jos au procesoare ultrarapide.

Baterie

Toate modelele de mai jos au o baterie de 5000MAh pentru a-ți asigura o zi întreagă de utilizare.

Android 12

Android 12 este preinstalat din fabrică, iar actualizările de securitate Samsung sunt frecvente, chiar și pe modelele mai ieftine.

Telefon Samsung Galaxy A73 5G

Samsung Galaxy A73 5G

Samsung Galaxy A73 este un telefon Samsung dual-SIM cu caracteristici de flagship, însă la un preț mult mai accesibil. Te poți bucura de internet ultrarapid prin conectivitatea 5G și Wi-Fi 6. Puterea de procesare este asigurată de procesorul Snapdragon 778 5G cu tehnologie de 6 nanometri, iar cei 8GB de RAM asigură că toate aplicațiile importante vor rămâne deschise. Spațiul de stocare este de 128GB.

Te poți bucura de poze și videoclipuri pe ecranul generos de 6.7 inch cu rata de refresh de 120Hz. Cele 4 camere foto de pe spatele telefonului te vor ajuta să faci fotografii uimitoare.

Vezi prețul zilei

Samsung Galaxy A53 5G

Telefon ieftin Samsung Galaxy A53 5G

Deși mult mai ieftin decât fratele său mai mare, Samsung Galaxy A53 5G nu face niciun compromis în ceea ce privește performanța. Procesorul octa-core Exynos 1280 face față tuturor activităților zilnice. Samsung A53 vine cu 6GB RAM și 128GB de stocare internă, cu un ecran cu rata de refresh de 120Hz. Acest model, însă, nu ofera WiFi 6.

Față de predecesorul său, A52/A52s, acest model nu oferă mufă jack.

Vezi prețul zilei

Samsung Galaxy A33 5G

Telefon ieftin Samsung Galaxy A33 5G

Samsung Galaxy A33 oferă conectivitate 5G la un preț accesibil. Are la bază același procesor Exynos 1280 cu tehnologie de 5 nanometri ca modelul mai scump A53. Față de modelele precedente, calitatea fotografiilor nu va fi la fel de bună, mai ales în condiții de luminozitate scăzută.

Vezi prețul zilei

Dacă această listă de telefoane este deasupra bugetului tău, te invităm să consulți recomandările noastre de telefoane ieftine sub 1000 lei.