Termeni si conditii

1. INTRODUCERE 

1.1 Poti accesa majoritatea continutului acestui site fara inregistrare. Cu toate acestea, unele operatiuni iti sunt accesibile doar daca te inregistrezi. 

1.2 Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate de catre conducerea site-ului in orice moment. Te sfatuim sa revii periodic la aceasta sectiune pentru a lua cunostinta de eventualele modificari efectuate.

2. PLASAREA UNEI COMENZI 

2.1 Poti plasa o comanda prin telefon, sau prin intermediul platformei de cumparare de pe site-ul nostru.

2.2 Vei primi o notificare prin e-mail cu detalierea produselor comandate si confirmarea comenzii. In cazul in care doresti sa anulezi comanda, trebuie sa o faci inainte de expedierea coletului.

2.3 Iti putem refuza comanda in urmatoarele cazuri: (a) produsele comandate nu sunt disponibile (b) pretul sau descrierea produsului sunt eronate.

3. PRETURI 

3.1 Preturile afisate contin TVA.

3.2 Toate comenzile vor fi taxate in RON.

3.3 Preturile produselor sunt revizuite periodic. 

4. ANULAREA COMENZII, RETURNARI 

4.1 Daca doresti sa anulezi o comanda, trebuie sa o faci inainte de expedierea coletului, trimitand un e-mail cu solicitarea anularii la adresa office@accesorii.net, sau sunand la numarul de telefon (+40) 748 900 767.

4.2 Returnarea produselor este acceptata, cu conditia ca acestea sa fie returnate in termen de 10 zile calendaristice de la primire. 

4.3 Vei primi despagubire pentru costul intreg al produsului achizitionat.

4.4 Costul returnarii produsului va fi suportat de catre tine, iar returnarea se va efectua prin intermediul companiei de curierat rapid cu care colaboram (FAN Courier).

4.5 Vei primi un e-mail de confirmare a sosirii produsului, urmand ca in maximum 30 de zile calendaristice sa ti se proceseze returnarea banilor prin mandat postal sau prin transfer bancar.

4.6 Adresa de returnare a produselor este sediul FAN Courier Tirgu-Mures (Calea Sighisoarei, nr. 29), destinatar Accesorii.net, numar de telefon (+40) 748 900 767. 

5. ACCES LA SERVICII 

5.1 Ne straduim sa mentinem acest site in functionare permanenta. Cu toate acestea, nu ne asumam raspunderea daca, din orice motive, site-ul este indisponibil sau nefunctional. 

5.2 Accesul la site poate fi suspendat temporar si fara preaviz, pentru intretinere sau reparatii. 

6. INREGISTRAREA UTILIZATORILOR 

6.1. Fiecare inregistrare deserveste un singur utilizator. Nu este permisa comunicarea datelor personale de identificare (nume, parola) catre alte persoane. 

6.2. Responsabilitatea pentru securitatea datelor de identificare iti revine.

6.3. Ne rezervam dreptul de a suspenda orice utilizator inregistrat, la discretie, sau pe motiv de incalcare a termenilor si conditiilor acestui site.

7. EXONERARE DE RASPUNDERE 

7.1 Ne straduim sa asiguram acuratetea informatiilor de pe site-ul Accesorii.net. Cu toate acestea, nu garantam exactitatea si intregimea materialelor informative de pe acest site. Putem aduce schimbari la site-ul nostru si la informatiile continute de el, la produse sau la preturi, in orice moment si fara preaviz.