Despre noi

Magazinul Accesorii.net a fost lansat cu scopul de a oferi accesorii pentru barbati si femei la preturi accesibile, fara a compromite calitatea produselor si a serviciilor. Cu o gama de produse aflata in continua crestere, suntem siguri ca vei gasi accesoriile de care ai nevoie pentru obtinerea look-ului dorit.

Pe Accesorii.net totul este simplu. Fiecare dintre noi suntem si cumparatori, asadar stim cat de important este sa fii sigur ca ceea ce cumperi ti se potriveste si isi merita banii. Tocmai de aceea, pretuim comunicarea eficienta dintre cumparator si vanzator, astfel incat tu sa fii pe deplin multumit de produsele achizitionate. Prin urmare, consideram ca uneori este important sa poti vorbi cu cineva inainte de a comanda si, de aceea, iti stam la dispozitie la numarul de telefon (+40) 748 900 767, numar la care poti apela in intervalele orare afisate mai jos, pentru plasarea comenzilor, pentru detalii legate de produse, livrari, sau orice alte nelamuriri.

Luni - Vineri: 08:00 - 20:00

Sambata - Duminica: 10:00 - 18:00

Accesorii.net se adapteaza cerintelor mereu schimbatoare si trend-urilor care influenteaza piata accesoriilor. Multe dintre produsele noastre sunt disponibile ca urmare a recomandarilor clientilor nostri, fiind, astfel, in deplina concordanta cu gusturile si exigentele lor.